Model: Fizio pojas DR. HO-a
Dostupnost: Dostupno
239,00KM

Dostupne opcije

FIZIO POJAS DR. HOA

Istraživanja pokazuju kako je bol u leđima, barem jednom u životu, osjetilo 80% stanovništva. Jednostavni zadaci poput ustajanja iz kreveta postaju bolni podsjetnici na fizička oštećenja vašeg tijela.

Fizio pojas pomoći će vam u oslobađanju boli u leđima brzo, sigurno i bez uzimanja tableta. Više ne morate trpjeti bol!

Kada se napuše zrakom, pojas se podigne uvis te djeluje tako da rastegne ukrućen mišić, odvaja kralješke i diskove, oslobađa ukliješten živac i time smanjuje bol u leđima.

Fizio pojas Dr. Hoa prošao je brojna testiranja i dokazano je da:

Smanjuje pritisak na kralješke i diskove donjeg dijela leđa
Podiže i učvršćuje gornji dio leđa te tako smanjuje teret na donjem dijelu leđa
Podržava donji dio leđa i učvršćuje kralježnicu
Stabilizira i izravnava kralježnicu i ispravlja držanje
Izvlači i oslobađa mišiće donjeg dijela leđa od stezanja
Oslobađa donji dio leđa od boli i ukočenosti

Ako imate neki od navedenih problema, tada je Fizio pojas pravo rješenje za vas:

- Kronična i akutna bol u leđima
- Oštećenja diska i diskus hernija
- Bol u nogama koja se javlja kao posljedica oštećenja diska
- Problemi sa spavanjem zbog bolova u leđima
- Bol u leđima koji se javlja tijekom sjedenja, vožnje ili podizanja tereta
- Ukočena leđa kada podižemo malo dijete ili kod brige za starije
- Bol u leđima kod sportskih aktivnosti - golfa, hokeja ili sportova s reketom

Jasna Krajač
dr. med. spec. obiteljske medicine

 

"Za Fizio pojas i njegovo djelovanje zainteresirala sam se jer moji pacijenti zbog problema u lumbosakralnom dijelu kralježnice trpe jake bolove i troše jako puno lijekova.

 

Pojas ispravlja deformaciju kralježnice i smanjuje pritisak na ogranke živaca, tako smanjuje bolove i neugodne simptome trnjenja u nogama, od kukova pa sve do stopala. Pojas uopće nije teško nositi, jer ga i moji pacijenti kojima sam ga preporučila nose satima, a mogu dulje hodati i raditi jer ih oslobađa bolova. Fizio pojas ima prednost pred svim drugim terapijama."

 

Marijan Marić
umirovljeni ekonomist

 

"Posljednjih 15-ak godina osjećao sam probleme s kralježnicom. Zadnje 3-4 godine išao sam na razne pretrage nakon kojih su mi rekli da mi je kralježnica potpuno okoštala i izvitoperena. Trpio sam nevjerojatne bolove. Nisam mogao ustati bez pomagala.

 

Obilazio sam bolnice i liječnike, išao na razne terapije strujom i magnetima, pio razne lijekove koji su pomagali samo po sat ili dva

 

Moja obiteljska liječnica rekla mi je da bi mi pojas jedini mogao pomoći. Kupio sam Fizio pojas i od tada mi je stvarno bolje. Osjećam kako mi se kičma podiže, rasteže, bol odmah prestaje, a ja se osjećam kao da sam drugi čovjek. Pješačim sada 8 -10 kilometara dnevno bez problema. Bio sam i na kuglanju, kuglao sam bez problema! Nosim ga ispod majice cijeli dan, nimalo mi ne smeta u kretanju i što je najvažnije - bolovi su nestali!"

 

 

Dragica Polunić
frizerka

 

"Ovaj posao radim 20 godina, a u mom poslu jako stradavaju kičma, noge i ruke. Vidjela sam pojas kod prijateljice, probala sam ga i odmah osjetila olakšanje.

 

Otkad imam pojas osjećam se vrlo vitalno, nosim ga cijeli dan i uopće ne osjećam bolove u leđima i nogama. Preporučujem ga svim svojim kolegicama."

 

 

 

 

Žarko Smrečki
automehaničar

 

"30 godina radim ovaj posao i imam problema s kičmom. Ukliještilo me više puta, bio sam na fizikalnim terapijama, ali čim sam prestao ići, bolovi su se vratili.

 

Dižem stalno teške stvari i kada me ukliješti ne mogu se ni pomaknuti. Na prijedlog supruge kupio sam Fizio pojas. Prvi put kad sam ga stavio osjetio sam olakšanje, nosio sam ga dok sam radio i bilo mi je stvarno lakše. Od tada ga nosim stalno i živim život bez bolova."

 

 

Stjepan Folnović
mesar

 

"Mesarskim poslom bavim se 15 godina. Podižem 50-60 kg mesa i stradala mi je kičma. Išao sam par puta na injekcije jer me totalno zakočilo.

 

Supruga je naručila Fizio pojas i nosim ga već 2,5 mjeseca.

 

Od kad ga nosim nemam više nikakvih bolova, osjećam da mi je kičma ravnija, a bavim se rekreativno i badmintonom. Nosim ga i dok igram, uopće mi ne smeta, a osjećam se puno lakše."

 

 

Ivan Martek
poduzetnik

 

 

"Moj posao podrazumijeva putovanja i u autu sam po cijeli dan. Dešavalo mi se da uopće ne mogu izaći iz auta od bolova.

 

Probao sam razne masaže, ergonomske dodatke, bio sam kod kiropraktičara, međutim ništa mi nije pomoglo osim Fizio pojasa. Kad sam ga napumpao osjetio sam kako mi se leđa istežu i veliko olakšanje.

 

Od tada ga nosim stalno i nemam nikakvih problema niti s izlaženjem iz auta niti s dizanjem teških tereta. Preporučio sam ga svim svojim prijateljima i poslovnim partnerima. Meni je pojas promijenio život!

Riješite se kronične ili akutne boli u leđima!

Fizio pojas pridržava i podupire tijelo, kralježnici pomaže da se rastegne i ima potporanj.

Oslobađa tereta koji prekomjerna težina, nepravilno držanje i velika opterećenja za leđne mišiće stvaraju na donji dio leđa na način da rasteže kralježnicu i eliminira pritisak na diskuse i kralješke.

Riješite se bolova u samo 20 minuta!

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!