Uvijeti kupovine

OPĆENITO O UVJETIMA KUPNJE

Uvjeti poslovanja pobliže su objašnjeni u nastavku i vrijede za naše kupce čije se prebivalište nalazi na području Bosne i Hercegovine, a koji naručuju robu isključivo preko interneta ili putem telefona (prodaja na daljinu) te im se dostava robe vrši isključivo poštom ili kurirskom službom. Kupac može postati svaka punoljetna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja, što se potvrđuje narudžbom artikala.

Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije narudžbe. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške. U slučaju pogreške mjerodavan je navod operatera. Sve cijene su izražene s obračunatim PDV-om u KM. Ponuda i cijene vrijede do isteka roka koji je naveden uz proizvod ili do isteka zalihe.

Napomena: Molimo da sačuvate original pakiranja i original dokumentaciju koju dobijete uz proizvode, minimalno do isteka garancije istih. U suprotnome nećemo biti u mogućnosti priznati garanciju ni povrat novaca.

Jamstvo: Jamstveni rok započinje s datumom koji je otisnut na otpremnici koju dobivate zajedno sa proizvodom (za proizvode koji posjeduju jamstvo)

Način vraćanja proizvoda uz zahtjev za povrat novca

Proizvod se mora u roku od 8 dana vratiti na našu adresu i to:
• Uredno zapakiran sa svim dijelovima i dokumentacijom u original pakiranju kao što ste ga i primili.
• Proizvod ne smije biti korišten ili oštećen.
• Prilikom povrata obavezno pošaljite i dopis kojim zahtijevate povrat uplaćenog iznosa umanjen za poštarinu.
• Kako bi vam mogli u što kraćem roku izvršiti povrat novca, u dopis obavezno upišite broj svog tekućeg računa i banke.

Sigurna kupnja
DirektmediaTV uvijek misli na sigurnost svojih kupaca pri online kupovini. Visoko tehničko osiguranje omogućuje vam maksimalno korištenje naše internet trgovine, a da pritom uživate u osjećaju sigurnosti. Svi kupci imaju pravo na povrat artikala unutar 8 radnih dana.

DirektmediaTV stoji iza svake vaše kupnje, jamči transakcije i štiti vas od neovlaštenog korištenja vaših platnih sredstava. Osobne podatke koristimo radi obrade narudžbe, odnosa s kupcima, slanja kataloga i obavijesti te provjere autorizacije.

Iste štitimo sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Reklamacije:
• Sve kvarove koji nastanu u garantnom roku uslijed tvorničke greške, obvezujemo se ukloniti o našem trošku.
• Za kvarove koji nastanu uslijed neodgovarajuće uporabe ili zbog nepridržavanja uputa za uporabu, ne snosimo troškove popravka.
• Nazovite nas na broj za podršku kupcima 030/878 - 520, radnim danom od 08- 16h kako bi prijavili reklamaciju. Ako reklamaciju nije moguće riješiti telefonski, molimo da nam proizvod pošaljete na našu adresu poštom, sa svim dijelovima i uredno zapakiran u original pakiranju kao što ste ga i dobili - kao običan paket ili ga donesite osobno.
• U kratkom dopisu navedite razlog slanja proizvoda i kratak opis kvara.
• Ukoliko naš servis utvrdi da je kvar tvornička greška, a nastao je u jamstvenom roku, isti ćemo ukloniti o našem trošku, a vama će biti refundiran trošak poštarine za slanje paketa.
• Ukoliko se utvrdi da je do kvara došlo vašom greškom ili ne pridržavanjem uputa za uporabu, o tome ćete biti obaviješteni, a proizvod ćemo popraviti o vašem trošku.
• Sve pošiljke poslane na naš teret, kao i pošiljke s otkupninom NE PRIMAMO.
Povrat novca za kupljeni proizvod:
• kupac ima pravo raskinuti ugovor o kupnji proizvoda u roku od 8 dana od primitka proizvoda uz uvjet da proizvod nije bio korišten, te da je isti zapakiran u original pakiranju sa svim dijelovima i dokumentacijom.
• kupac mora trgovcu dostaviti pisanu obavijest o raskidu ugovora u roku od 8 dana od primitka proizvoda.
• kupac je uz odobrenje trgovca dužan o svome trošku vratiti proizvod trgovcu, a trgovac je dužan u roku od 30 dana od dana primitka važeće pisane obavijesti o raskidu ugovora, vratiti kupcu cjelokupan plaćeni iznos za proizvod umanjen za iznos poštarine.

Kupujte s povjerenjem!

DirektmediaTV