Proizvođač: Lamon
Model: ImmunoSlim
Dostupnost: Dostupno
39,00KM 49,00KM
ImmunoSlim pastile za žvakanje! 
Ovo je jedinstvena formula koja će vam pomoći da uspješno izgubite višak kilograma, dobijete više mišićne mase, poboljšate vaš imunološki sustav, probavu, te podignete razinu energije.
Sadrži: 60 kom. pastila

Želite smršaviti ali to vam nikako ne uspijeva, kilogrami i masne naslage se uporno talože! Dosta vam je raznih dijeta koje ne djeluju! Osjećate se iscrpljeno, stalno ste umorni i bez energije! Onda je vrijeme da nešto poduzmete.

Predstavljamo vam ImunnoSlim pastile za žvakanje! Ovo je jedinstvena formula koja će vam pomoći da uspješno izgubite višak kilograma, dobijete više mišićne mase, poboljšate vaš imunološki sustav, probavu, te podignete razinu energije.

Tajna učinkovitosti Immunoslima krije se u sinergijskom djelovanju njegovih prirodnih aktivnih komponenti. 

Glavni sastojak  Immunoslim-a je glucomannan, koji u doticaju s vodom u želudcu, višestruko povećava svoj volumen i stvara osjećaj sitosti. Smanjuje se osjećaj gladi, zbog čega jedete manje i gubite kilograme. Uz to glucomannan veže na sebe masti koje smo unijeli hranom i višak izlučuje kroz probavni sustav, što dodatno pospješuje mršavljenje. Glukomanan doprinosi gubitku tjelesne težine, što je potvrdila i odobrila EFSA, Europska Agencija za sigurnost hrane.

Sastojak L- karnitin potiče sagorijevanje masnih naslaga. Rezultat toga je gubitak tjelesne masnoće a povećanje mišićnog tonusa. Ujedno doprinosi smanjenju umora i podizanju razine energije, izdržljivosti i imuniteta. Među sportašima je poznat i kao „eliksir mršavljenja“.

Zatim inulin, prirodni prebiotik niske kalorijske vrijednosti. Pomaže normalizirati probavu, razinu triglicerida i kolesterola u krvi. Jača imunitet, te smanjuje stvaranje masnoće u organizmu.

Cimet regulira lučenje inzulina u krvi, hormona koji višak šećera pretvara u masnoću, te tako sprječava nastajanje masnih naslaga, što je vrlo važno za uspješno mršavljenje.

Immunoslim sadrži vitamine i minerale, i to 100% RDA - preporučene dnevne količine, što jača imunološki sustav, poboljšava proces detoksikacije i učinkovito podiže razinu energije.

Uzmite ImunnoSlim  pola sata prije obroka, kada osjećate glad ili umor. Popijte čašu vode i to je to! ImunnoSlim  je ukusan i potpuno prirodan i zdrav. (Ne sadrži šećer, niti gluten.)

Mršavite zdravo i učinkovito, pri tome jačajte imunitet i imajte više energije!

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
Povezani artikli